Great System International Limited

Grote System International Limited

Thuis

Great System International Limited Fabrieksreis

Certificaten
China Great System International Limited certificaten
Klantenoverzichten
Hello Qiang. Het gelukkige Nieuwe Jaar van 2021! Wij beginnen Jaar van vandaag te werken. Dank u zeer voor samenwerking in vorig jaar en de hoop wij het beter dit jaar zullen doen!

—— Alexandr Blagov

Frank, dankt u voor uw eerlijkheid en uw betrouwbaar bedrijf vorig jaar hoop ik zal zijn samen volgend jaar uitbreid onze zaken. Heb een goede vakantie.

—— Hbabaee

Het is zeer aardig om met u door al deze jaren en dankuwel voor uw vriendelijke steun en beste dienst geweest samen te werken!

—— Niloufar Soltani

Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    Groot die Co. Ltd van de Systeemindustrie, in Shenzhen, Guangdong, China wordt gevestigd, is een op dienstverlening gericht bedrijf dat zich in verkoop en onderhoud voor Automatiseringsproducten specialiseerde. Wij voorraad op lange termijn heel wat ingevoerde toebehoren van automatiseringsproducten die en geproduceerd populair gemeenschappelijk zijn. Tegelijkertijd, verlenen wij de snelste en meest efficiënte Onderhoudsdienst voor al soort cliënten. Aan geschikt voor de hoge ontwikkeling van Internet, openen wij niet alleen echte opslag, maar online winkel zodat wij de cliënt sparen tijd konden helpen om toebehoren te vinden en de machine te handhaven. Onze Bedrijftheorie is Snel in toebehorenlevering, concurrerendst in prijs, geschiktst in Technologie-Overleg, geloven wij konden de meest efficiënte en economische dienst voor u verlenen! Welkom u allen om met ons samen te werken!

  • R & D

    Ons bedrijf heeft een volledig systeem van de logistieklevering en goede behulpzame relaties met vele bekende buitenlandse fabrikanten gevestigd. Ons bedrijf kan goederen van direct kopen in het buitenland, kan materiaal en vervangstukken van verschillende landen en fabrikanten verstrekken, het probleem oplossen u in vele plaatsen hebt gevonden of zorg over de problemen van de productkwaliteit, enz., productprijzen, productdetails, heten wij oprecht u welkom om E-mailonderzoek te onderzoeken of te gebruiken! Onze producten worden wijd gebruikt in aardolie en aardgas, aardolieraffinage, document druk, het textieldruk en verven, machines, elektronika productie, automobiele productie, elektriciteit, watermilieubescherming, waterbehandeling/milieubescherming, de gemeentelijke techniek, boiler het verwarmen, Energie, transmissie en distributieindustrieën.

Contactgegevens
Great System International Limited

Contactpersoon: Mrs. Joanna Yang

Tel.: +86-13828861501

Fax: 86-755-26850713

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)